Metalforeningen - samler og repræsenterer den danske metalhandel

Vi skaber det faglige netværk branchen efterspørger, og sikrer med arrangementer, viden og indflydelse medlemmernes interesser i forhold til ny lovgivning og faglig inspiration.

Metalforeningens medlemsvirksomheder leverer mange slags metaller til dansk håndværk og industri. Metaller i alle former, kvaliteter og dimensioner - både som råvare og halvfabrikata.

Vi har fingeren på pulsen og deltager gerne med høringssvar i udvalg, projekter, uddannelse og andet, der øger kendskabet til metaller i Danmark.


Formål

Udover det primære formål, at fremme forbruget af metaller i Danmark, er en anden vigtig funktion at opretholde forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer, samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationalt sammenhæng. 

Igennem Metalforeningen har medlemmerne et stærkt og aktivt talerør, som sikrer at synspunkterne bliver hørt og at branchen er orienteret omkring nye love & regler m.m. 

Metalforeningen er en del af Branchehuset. Vi er dog en selvstændig forening som kun fokuserer på metaller, primært aluminium, zink, rustfrit stål, kobber og messing, men som via Branchehuset driver vores egen brancheforening effektivt og meget billigt. 

Bestyrelsen udgøres af nøglepersoner, som kun beskæftiger sig med metaller, hvilket sikrer, at vores arrangementer, høringssvar og øvrige forhold tilgodeser netop metalhandlens interesser.

Starten

I mere end 90 år har Metalforeningen været samlingspunkt for den danske metalhandel. Vi blev blev stiftet i 1929 og udsprang oprindeligt fra Rørforeningen, som forhandlede metaller til vvsbranchen - bly, kobber og zink.

Bliv medlem 


Bliv en del af metalhandlens fællesskab


Vi er specialister i aluminium, kobber, zink, messing, rustfrit stål og andre metaller


Næste aktivteter

Arkiv

Vedtægter

Regnskab

Generalforsamling


Seneste nyheder