Hvad er Vvsdatabasen?

Det er egentlig ret simpelt - Vvsdatabssen er branchens centrale datamidtpunkt hvor leverandører/producenter anmoder om Vvsnumre og opretter/vedligeholder produktdata i en simpel leverandørportal. Grossisterne får dagligt leveret opdateret data og kan benytte og tilpasse de informationer, de behøver.

Vvsdatabasen er et fælles initiativ fra de danske vvsgrossister, der har til formål at strømligne og forenkle dataflowet mellem branchens leverandører og grossister.   

Image

Én database, mange fordele

For både grossister og leverandører/producenter er der mange synergier og dermed stor effektivitet at opnå ved at benytte en central database for en hel branche. Eksempelvis  ét format, ét fælles krav, ét system

Fordele for leverandører

Hurtig time-to-market

Standardiserede krav til formater og udformning

Synlighed af datakvalitet

Én metode, ét system, ét format

Vvsnumre bestilles automatisk ved oprettelse af nye produkter

Stor tidsbesparelse

Fordele for grossister

Bedre datakvalitet

Standardiserede oplysninger i Vvskataloget.dk

Altid opdaterede produktinformationer

Fleksibel datamodel

Stor tidsbesparelse

Bliv oprettet som leverandør

Hvis du ikke allerede er oprettet som leverandør i Vvsdatabasen, så tag endelig fat i os via e-mail eller telefon.

Send os en e-mail
Ring  71 99 01 99
Opret Vvsnumre nu

Er din virksomhed allerede oprettet, så kan du rekvirere nye Vvsnumre direkte i vores leverandørportal til Vvsdatabasen.

Log på Vvsdatabasen

Vil du bruge data fra Vvsdatabasen?

Er du grossist, eller udbyder du en digital service til eksempelvis installatører, så har du mulighed for at blive datakunde og benytte data fra Vvsdatabasen.

Kontakt os for at høre nærmere om priser of andvendelsesmuligheder.

Send os en e-mail
Ring  71 99 01 99

Intellektuel ejendomsret

Vvsnummeret ejes af Foreningen Af Vvs-Grossister (Branchehuset) og må ikke kopieres, overføres eller på anden måde misbruges.

Oplysningerne, billederne og dokumenterne i Vvsdatabasen/Vvskataloget.dk ejes af indehavere af ophavsret, i vores tilfælde leverandører og agenturer.

Oplysningerne, billederne og dokumenterne må ikke kopieres og bruges af andre parter, medmindre de er aftalt med den pågældende indehaver af ophavsret.

Læs vores vilkår for anvendelse