Menu
Log in


ANVENDELSE AF "N/A" (NOT APPLICABLE)

Branchekataloget har indført en funktion, hvor du kan anføre værdien "N/A" (not applicable) for felter i systemet, hvor data ikke kan leveres af forskellige årsager. Det er vigtigt at bruge "N/A" med omhu og kun når det er berettiget. Faktiske data er afgørende for marketing og salg af dine produkter og kan også være lovpligtige.

Formålet med denne funktion er at skelne mellem felter med en reel dataværdi, tomme felter og felter, hvor data ikke kan leveres (N/A). Vi vil fremadrettet forvente, at datafelter altid udfyldes med enten en reel dataværdi eller "N/A". Denne funktion skal gøre det nemmere for alle – leverandører, grossisterne og os i Branchekataloget – tydeligt at se, at der er taget stilling til alle felter.


Læs her, hvordan du kan bruge N/A i Branchekataloget.

Identificer felter, hvor data ikke kan leveres

Dette kunne eksempelvis være, at data ikke er relevant for produktet, data ikke eksisterer, eller at forretningsmæssige årsager forhindrer jer i at levere data. Disse felter bør udfyldes med "N/A", så det er tydeligt, at der er taget stilling til feltet, og vi ikke kan forvente reel data her.


Udfyld alle andre felter med faktiske data

Når du har identificeret i hvilke felter, der skal anvendes "N/A", bør alle resterende felter være udfyldt med reelle dataværdier.

Vi forventer fremadrettet, at alle datafelter altid udfyldes med enten en reel dataværdi eller "N/A". Hvis et felt stadig er tomt, vil vi tolke det som manglende data og fortsat kontakte dig for at få det udfyldt.


Opdater dine data løbende

Vi opfordrer dig til løbende at gennemgå dine produkter i Leverandør-PIM for tomme felter og opdatere dem med faktiske data eller anvende "N/A". Husk at faktiske data er afgørende for markedsføring og salg af dine produkter og kan også være lovpligtige.


Det er vigtigt at huske, at misbrug af "N/A" kan føre til kontakt fra Branchekataloget eller dataabonnenter (grossisterne) med henblik på at få leveret faktiske data. Derfor er det vigtigt kun at anvende "N/A", når det er berettiget.


Sådan anvender du "N/A"  på dine data

Du kan opdatere med "N/A" i både Excel og direkte i Leverandør-PIM.

I vores guidemateriale kan du læse mere om, hvordan du bruger begge metoder til at anvende N/A på dine produktdata.


Downloads  |  Nyttige værktøjer

Oprettelsesark

Når du skal have oprettet vvsnumre, skal du anvende vores oprettelsesark.

Hent oprettelsesarket her  

Mappingskabelon

Har du lavet et dataudtræk fra dit eget system og vil mappe til Branchekatalogets feltnavne, kan du benytte denne skabelon som kan indlæses i Branchekataloget.

Hent mappingskabelonen her  

MIME-mappingskabelon

Når du skal tilknytte filer (Billeder, manualer og anden produktdokumentation) til dine Vvsnumre, kan du benytte denne skabelon.

Hent MIME-mappingskabelonen her  

Datamodel

Hvis du ønsker et overblik over hvilke data og dokumentationskrav der er i Branchekataloget, kan du udforske vores gældende datamodel.

Se datamodellen   


Branchekataloget ApS
Bryghuspladsen 8
Indgang C, 3. sal
1473 København K

Cvr: 41976888

SEND MAIL  |  TLF: 7199 0199

BRUG FOR HJÆLP?

FÅ SUPPORT HER