Menu
Log inStålforeningen - samler og repræsenterer den danske stålhandel

Vi skaber det faglige netværk branchen efterspørger, og sikrer med arrangementer, viden og indflydelse medlemmernes interesser i forhold til ny lovgivning, faglig inspiration og internationalle netværk.

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer alle slags stål til dansk håndværk, industri og infrastruktur. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner - både som bjælker, plader, rør, profiler, armering, coils og specialstål.

Stål har altid haft stor politisk bevågning, faktisk var Det Europæiske Kul- og Stålfælleskab forløberen for EF's indre marked og dermed det nuværende EU, så kontakten til danske og europæiske myndigheder betyder meget for medlemmerne.

Stålforeningen deltager derfor gerne med høringssvar og aktivt bindeled i udvalg, projekter, uddannelse og andet, der øger kendskabet til stålhandlen i Danmark.

At informere medlemmerne om udviklingen på antidumping, safeguards og harmoniserede standarder, er en af Stålforeningens vigtige opgaver.

Bliv medlem 

Stålforeningen arbejder for bedre forhold til medlemsvirksomhederne. 

Vi inviterer til branchens bedste konferencer i Europa og arrangerer selv Ståltrends-konferencerne, der nyder stor anerkendelse i branchen og som samler hele branchen hvert efterår.

Stålforeningen afholder løbende forskellige informations- og temamøder i takt med, at behovet opstår som følge af nye regler, direktiver m.m.

Branchens månedlige statistik udgives af Stålforeningen, og består af en import- og eksport statistik fordelt på knap 40 produktgrupper udarbejdet af Stålforeningen. Rapporten er på 150 sider og udgives hver måned.

Stålforeningen er en del af Branchehuset. Vi er dog en selvstændig forening som kun fokuserer på stål, men som via Branchehuset driver vores egen brancheforening effektivt og meget billigt. 

Bestyrelsen udgøres af nøglepersoner, som kun beskæftiger sig med stål, hvilket sikrer, at vores arrangementer, høringssvar og øvrige forhold tilgodeser netop stålhandlens interesser.

Stål- og metalnyheder, rapporter og analyser

(15 seneste nyheder vises, resten finder du i arkivet HER)

  • Er listen tom, så log ind for at læse de ugentlige nyheder fra stål- og metalbranchen

Vi er specialister i alle former og kvaliteter, fra bjælker, plader, rør & profiler til armering og specialstål

Bliv en del af stålhandlens fællesskab sammen med:

Genveje til

  • Arkiv for medlemmer med referater, regnskaber m.m
  • Forum for medlemmer med nyeste information om love, politiske tiltag, godkendelsesregler og mærkningsordninger m.m.

Næste 5 aktiviteter
Øvrige relevante nyheder for stålhandlen

Byggeri

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem

Antidumping & Safeguard

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem

Økonomi

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem

Lovgivning

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem