Menu
Log inMetalforeningen - samler og repræsenterer den danske metalhandel

Vi skaber det faglige netværk branchen efterspørger, og sikrer med arrangementer, viden og indflydelse medlemmernes interesser i forhold til ny lovgivning og faglig inspiration.

Metalforeningens medlemsvirksomheder leverer mange slags metaller til dansk håndværk og industri. Metaller i alle former, kvaliteter og dimensioner - både som råvare og halvfabrikata.

Vi har fingeren på pulsen og deltager gerne med høringssvar i udvalg, projekter, uddannelse og andet, der øger kendskabet til metaller i Danmark.


I mere end 90 år har Metalforeningen været samlingspunkt for den danske metalhandel. Vi blev blev stiftet i 1929 og udsprang oprindeligt fra Rørforeningen, som forhandlede metaller til vvsbranchen - bly, kobber og zink.

Bliv medlem 

Udover det primære formål, at fremme forbruget af metaller i Danmark, er en anden vigtig funktion at opretholde forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer, samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationalt sammenhæng. 

Igennem Metalforeningen har medlemmerne et stærkt og aktivt talerør, som sikrer at synspunkterne bliver hørt og at branchen er orienteret omkring nye love & regler m.m. 

Metalforeningen er en del af Branchehuset. Vi er dog en selvstændig forening som kun fokuserer på metaller, primært aluminium, zink, rustfrit stål, kobber og messing, men som via Branchehuset driver vores egen brancheforening effektivt og meget billigt. 

Bestyrelsen udgøres af nøglepersoner, som kun beskæftiger sig med metaller, hvilket sikrer, at vores arrangementer, høringssvar og øvrige forhold tilgodeser netop metalhandlens interesser.

Stål- og metalnyheder, rapporter og analyser

(15 seneste nyheder vises, resten finder du i arkivet HER)

  • Er listen tom, så log ind for at læse de ugentlige nyheder fra stål- og metalbranchen

Vi er specialister i aluminium, kobber, zink, messing, rustfrit stål og andre metaller

Bliv en del af metalhandlens fællesskab sammen med:

Genveje til

  • Arkiv for medlemmer med referater, regnskaber m.m
  • Forum for medlemmer med nyeste information om love, politiske tiltag, godkendelsesregler og mærkningsordninger m.m.

Næste 5 aktiviteter


Vil du med på aluminium 2022??

Metalforeningens efterårsarrangement er denne gang til aluminiumsmessen i Düsseldorf. Vi giver igen et økonomisk tilskud, så alle medlemmer har mulighed for at deltage. Deltag i det faglige netværk sammen med resten af Metalforeningen og forøg din viden om aluminium.

Kontakt os for at høre nærmere.
Øvrige relevante nyheder for metalbranchen

Byggeri

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem

Antidumping & Safeguard

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem

Økonomi

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem

Lovgivning

  • De seneste 5 nyheder er vist. Log ind for at se dem