Menu
Log in
Brancheforum

Vi skaber synlig værdi for alle medlemmer, ved at være aktive i en lang række samarbejder, alliancer, råd og udvalg.

Fra alle disse aktiviteter får vi adgang til en stor mængde informationer, som vi har samlet her i kombination med de materialer, vi selv udgiver.

Generelt er adgangen forbeholdt medlemmer og du vil derfor se blanke felter indtil du er logget ind og fået adgang. Hvis du mangler noget, eller har kommentarer, er du velkommen til at sende os en mail her.

Ønsker du at få automatisk besked når der uploades nye statistikker, så kan du bruge RSS funktionen herunder og dermed tilpasse det i din RSS-reader eller direkte i dit mailsystem, præcist som du ønsker. I Outlook højreklikker du på RSS-Kilder og "Tilføj et ny RSS-feed". 

Brug søgefeltet øverst hvis du søger specifik information. Du kan søge på både toldkoder, virksomhedsnavne, love & regler m.m.

For at give dig et overblik har vi samlet det i hovedområder, men du kan også bruge søgefelterne til at finde de ønskede informationer.

Statistikker

Vores egne produkt- og  udviklingsstatistikker samt nationale og europæiske markedsstatistikker

Analyser & rapporter

Rapporter og analyser omkring industri, byggeri, samfund. Herunder analytikers og økonomers markedsvurdering og forecast for de næste år fra områderne

Antidumping & Safeguard

Undersøgelser, domme og toldsatser, der vedrører byggeriet og især stål- og metalindustrien

Produktgodkendelser

Omfatter alt fra tests, certificeringer, harmoniserede standarder, regler og krav (især) til byggevarer og produkter i kontakt med drikkevand

Faglige nyheder

Ugentlige nyheder indenfor især stål- og metalområdet

Lovgivning (ikke produktrelateret)

Nyt om relevant lovgivning, lige fra udbudsregler, konkurrenceret, markedsføringslov m.m.Oversigt  over de seneste 100 indlæg - fra de grupper du er medlem af

  • Log-in for at se nyheder fra dine grupper