Vvskataloget - Nummersystemet - Fordele for brugeren

Brugere:


Nummersystemet - Fordele for brugeren

  • Find alle 280.000 aktive og yderligere 80.000 gamle varer eet sted.
  • Velkendt nummeropbygning og produktkategorier giver godt overblik og hurtig valg af ønsket produkt.
  • Bestilling via vvsnummer sikrer korrekt varebestilling og levering.
  • Leverandørens opdatering vises straks i onlineløsningen, der således altid er opdateret.

Brugeroprettelse
Anvend oprettelsesformularen, hvor oplysninger markeret med * udfyldes og afslut med "Send".
 
Nye brugere oprettes normalt hver eftermiddag, så i løbet af 1-2 arbejdsdage bør dit firma være oprettet/godkendt, og du vil modtage en e-mail fra Rørforeningen med brugernavn og engangskodeord, (som du så skal ind og ændre selv), til Vvskataloget.

Flere brugere
Ved den automatiske oprettelse tilknyttes kun én bruger. Ønsker du at ændre antal brugerlicenser, skal du kontakte Rørforeningen. Prisen falder ved køb af flere licenser.

Ændring af brugere
Ønsker du at ændre i dine brugeroplysninger, skal det gøres gennem Rørforeningens Vvskatalog med dit login.


Ønsker du derimod at ændre antal brugerlicenser, skal du kontakte Rørforeningen.

Alle led i vvskæden har fordel af, at Vvskataloget nu er lagt på nettet. Både leverandører og kunder får glæde af langt hurtigere opdateringer, mere specifikke søgninger og flere relevante produktinformationer.

Bedre søgemuligheder

Med internetversionen er det blevet nemmere og hurtigere at søge specifik information om et bestemt produkt eller finde relevante vvsnumre i databasen. Du får også mulighed for at lave en simpel kviksøgning på et enkelt vvsnummer uden at logge dig ind i vvskataloget.

Opdaterede informationer

Databasen er altid opdateret med de seneste nyheder og ændringer fra de omkring 400 leverandører. Som kunde får du dermed større uafhængighed af brochurematerialer – du får direkte adgang til de helt nyeste ændringer og produkter.

Flere oplysninger

Vvskataloget indeholder flere oplysninger om hvert enkelt produkt. I Vvskataloget på nettet kan du fremover læse beskrivelser af produktet, se billeder, godkendelser, vejledninger, certificeringer og anden dokumentation samt links til leverandørernes webadresser. Alt hvad du har brug for, er samlet ét sted.

Arbejdsmæssig fleksibilitet

Vvskataloget på nettet giver dig den ultimative arbejdsmæssige fleksibilitet og uafhængighed af reoler med ringbind eller hylstre med cd-rommer. På nettet kan du søge informationer i kataloget uanset tid og sted.

 

Branchehuset

Kontakt:


Trine Alberg
Tlf.: 71 99 03 01
ta@branchehuset.dk


Henrik Castella Nielsen
Tlf.: 71 99 03 05
hcn@branchehuset.dkDownload:


Vvskataloget - Brugermanual
Download