Stålforeningen - Om os

Om Stålforeningen:


Stålforeningen arbejder for bedre forhold til medlemsvirksomhederne, der leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner.
 

Grossist

Grossistfunktionen er meget vigtig, fordi grossisten nedsætter antallet af nødvendige kontakter i distributionssystemet betragteligt med heraf følgende større såvel logistisk som økonomisk effektivitet.

 

 

Da enhver samhandelstransaktion koster penge, vil hele systemet fra fabrikant til slutbruger kunne betyde store besparelser ved at indskyde en grossist.

 

Indskydes bare én grossist derimod i systemet, begrænses antallet af samhandelsforhold.
 

Meget mere end distribution

Stålforeningens medlemmer er mere end blot distribution af varer. Ud over at levere varer, tilbydes også rådgivning, vejledning og sparring inden for dit område. De er også kendt for et stort varesortiment, god kundeservice og butikker der, hvor du er, ligesom der kan bestilles varer døgnet rundt.
 

Politisk påvirkning

Vi rådgiver bl.a. medlemmerne om nye love og regler i DK og EU, skaffer højaktuelle rapporter og analyser om det europæiske stålmarkeds kapacitet, lagerstatus og prisforecasts.


Vi inviterer til branchens bedste konferencer i Europa og arrangerer selv Ståltrends konferencerne, der nyder stor anerkendelse i branchen og som samler hele branchen hvert efterår.
 

Foreningen lægger vægt på, at alle møder og aktiviteter foregår efter gældende konkurrenceretlige regler.

Via kontakter i mange lande skaffer vi viden og indflydelse til medlemmerne, samt driver og udvikler Stålkataloget - et EANnummersystem over stål på lager i Danmark, som foreningen har oprettet, indeholder godt 13.000 enkeltnumre.
 

 

Branchehuset

Kontakt:


Direktør Kim Holst
Tlf.: 30 17 40 60
kh@branchehuset.dk


Mette Bøgevang
Tlf.: 71 99 03 23
mb@branchehuset.dk