Rørforeningen - Uddannelse

Uddannelse:


 

 

En alsidig handelsuddannelse inden for vvs, med nær kontakt til dansk håndværk og industri, tilbyder gode fremtidsmuligheder, og, for de der har talent, muligheder for at kvalificere sig til lederjobs. Den praktiske del af handelsuddannelsen inden for vvsbranchen varer 2 år efter afsluttet HH, HG eller anden relevant baggrund.
 

Uddannelsen er omfattende: Målet er et grundlæggende kendskab til områderne indkøb, salg, markedsføring, logistik, lagerstyring og produktkundskab til alle former for vvsprodukter. Den praktiske oplæring i virksomhederne suppleres med fagrettet, teoretisk undervisning på Business College Syd.
 

Skoleopholdene er i dag på samlet 10 uger i løbet af praktiktiden. Opholdene er delt op med en varighed på 1 eller 2 uger ad gangen. På skolen deltager eleverne først i 3 gange 2-ugers specialefag, salgsplanlægning og personligt salg, kombineret med branche- og produktkendskab (vvs).
 

Der undervises i merkantile emner fra egen branche og i branchens produktsortiment. Herefter gennemføres tre supplerende specialekurser af hver en uges varighed. 
 

Den teoretiske uddannelse på Business College Syd afsluttes med en obligatorisk fagprøve.

 

 

Branchehuset

Kontakt:


Mette Bøgevang
Tlf.: 71 99 03 23
mb@branchehuset.dk